-  modest  bridal  dress  under  €950 

-  unique  designs

-  highest  quality

Ons nieuwe concept is een feit! Hierbij presenteren wij een eigentijdse lijn met unieke ontwerpen en betaalbare prijzen (tot €950!).

 

 

Te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Hoe gaat het te werk?

Modest Bridal Wear trouwjurken zijn voornamelijk uit de winkel te koop. Dit betekent dat je jouw jurk kunt bekijken en passen, ter plekke afrekent en meteen dezelfde dag mee naar huis neemt! Indien de jurk vermaakt moet worden dan bieden wij hier ook mogelijkheden voor. De beschikbaarheid van verschillende modellen en beschikbare maten verschilt dus met de dag. Zo hangt er altijd een ander aanbod aan modest jurken in de winkel!

 

De collectie bestaat uit vele one of a kind modellen en een klein aantal geselecteerde "my favorite" modellen kunnen nabesteld worden. Het pasmodel van de "my favorite" modellen hangt in de winkel en kan gepast en nabesteld worden in de gewenste maat. De levertijd ligt gemiddeld tussen 6 en 8 weken. De "my favorite" bestelmodellen worden regelmatig ge-update en kunnen voor een korte termijn leverbaar zijn.

 

Uiteraard verkopen wij ook verschillende sluiers en accessoires om jouw modest look compleet te maken! Nieuwsgierig geworden? Trommel jouw bride squad op, boek een pasafspraak en kom gezellig passen!

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright The Bridal Closet